Po staletí je Indie známá jako země zlata a aromatického koření. Indická kuchyně pak jako nenapodobitelné dílo filosofie a náboženství. Klima Indie poskytuje podmínky pro růst nesčetných druhů koření. Jejich použití indický národ zhodnotil v tisíciletých zkušenostech a vytvořil tak výjimečnou a osobitou kuchyni. Žádná jiná kuchyně na světě se nemůže rovnat s jejím půvabem, tajemstvím a rafinovaností. Žádná jiná kuchyně nespojuje tak harmonicky péči o chuť jídla a jeho vliv na člověka. Indové věří, že všechno, co jíme, ovlivňuje nejen naše tělo, ale také duši.
Indická kuchyně je kromě výborné chuti také velice zdravá. Většina používaných surovin a koření přispívá k dobrému zdraví. Není překvapivé, že i když Indové pravidelně a často jedí, je obezita v Indii spíše sporadickým jevem.
Naše restaurace Taj Mahal je vhodná pro malé i velké společnosti, je v ulici Piaristická přímo v centru města České Budějovice.
Piaristická 22/8
České Budějovice
Pondělí - Sobota
11:00 - 22:00Neděle
11:00 - 20:00