Po staletí je Indie známá jako země zlata a aromatického koření. Indická kuchyně pak jako nenapodobitelné dílo filosofie a náboženství. Klima Indie poskytuje podmínky pro růst nesčetných druhů koření. Jejich použití indický národ zhodnotil v tisíciletých zkušenostech a vytvořil tak výjimečnou a osobitou kuchyni. Žádná jiná kuchyně na světě se nemůže rovnat s jejím půvabem, tajemstvím a rafinovaností. Žádná jiná kuchyně nespojuje tak harmonicky péči o chuť jídla a jeho vliv na člověka. Indové věří, že všechno, co jíme, ovlivňuje nejen naše tělo, ale také duši.
Indická kuchyně je kromě výborné chuti také velice zdravá. Většina používaných surovin a koření přispívá k dobrému zdraví. Není překvapivé, že i když Indové pravidelně a často jedí, je obezita v Indii spíše sporadickým jevem.
Naše restaurace Taj Mahal je vhodná pro malé i velké společnosti, je situována blízko zimního stadionu v Ústí nad Labem v Masarykově ulici. V léte je k dispozici zahrádka pro 10 stolů. Přijďte si užít naše jídlo a příjemné prostředí.
Náměstí 1. Máje 9/12
400 01
Chomutov
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Pondělí
ZavřenoÚterý - Čtvrtek + Neděle
11:00 - 21:00Pátek - Sobota
11:00 - 22:00